Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Λο» επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Ο «Λο» επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Ο Ντέιβιντ Μπλατ διάλεξε τον Γουίλιαμς – Γκος έχοντας στο μυαλό του τον Λο. Τέτοιος παίκτης έλλειπε από τον Ολυμπιακό και γι΄αυτό τον διάλεξε ο Αμερικανός κόουτς. Η σύμπτωση με την Παρτίζαν, το μεγάλο ματς στην Βιτόρια και το «καθαρό μυαλό» στο τέλος που θύμισε σε όλους τον Ει Σι.

Από την μέρα που ο Acie Law σταμάτησε το μπάσκετ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, προπονητές, συμπαίκτες και φίλοι του Ολυμπιακού ένα μόνο πράγμα έλεγαν κάθε καλοκαίρι. «Να βρούμε έναν παίκτη σαν τον Λο». Τόσο πολύ είχε ταιριάξει ο Αμερικανός με τους ερυθρόλευκους και με το παιχνίδι του Σπανούλη, που η θέση «στοίχειωσε» στο μεγάλο λιμάνι.

Κανείς παίκτης μετά την εποχή Λο δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπήρχαν γιατί πολύ απλά δεν βρίσκονται κάθε μέρα τέτοιοι παίκτες. Για να δούμε όμως τι γίνεται την φετινή σεζόν που κάτι φαίνεται ν’ αλλάζει. Ίσως είναι πρόωρο (και παρακινδυνευμένο επίσης) να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο, αλλά ο «Λο» επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024