Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης : Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ουρά των ΑΝΕΛ και του Καμμένου

Χρηστίδης : Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ουρά των ΑΝΕΛ και του Καμμένου

Ουρά των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά

Ουρά των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά.

«Αντί ο κ. Τσίπρας να αποπέμψει τον κ. Καμμένο, αποπέμπει, επί της ουσίας, αφήνοντάς τον ακάλυπτο, τον κ. Κοτζιά. Συνεχίζουμε και αναρωτιόμαστε γιατί; Γιατί πολύ απλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ουρά των ΑΝΕΛ και του κ. Καμμένου, διότι αλλιώς δεν μπορεί να κρατήσει την κυβέρνηση. Εάν δεν παραμείνουν μαζί ενωμένοι, έτσι όπως πορεύονται έως τώρα, θα βγουν στον αέρα διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απόρρητων κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Χρηστίδης επισήμανε ότι είναι κάτι στο οποίο πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση και ειδικότερα ο κ. Τσίπρας. «Γι’ αυτό και χθες καταθέσαμε σχετική ερώτηση. Εμείς φέρνουμε στη Βουλή τα ερωτήματα που προέκυψαν μετά από αυτά που είπε ο κ. Καμμένος εναντίον του κ. Κοτζιά. Αυτά θέλουμε να απαντηθούν από τον πρωθυπουργό, γι’ αυτό η ερώτηση απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό. Θέλουμε καθαρές απαντήσεις», υπογράμμισε.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024