Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκοπιανά ΜΜΕ: Η παραίτηση Κοτζιά τορπιλίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σκοπιανά ΜΜΕ: Η παραίτηση Κοτζιά τορπιλίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση της παραίτησής του βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των σκοπιανών ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο ακόμη και για πρόωρες εκλογές στη χώρα μας που ενδεχομένως θα «τορπιλίσουν» τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μπορεί στην ΠΓΔΜ το ενδιαφέρον να μονοπωλεί η συζήτηση στο Κοινοβούλιο για τις συνταγματικές αλλαγές εν μέσω τεταμένου κλίματος, ωστόσο η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς ήταν μεταξύ των πρωτεργατών για την επίτευξη της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση της παραίτησής του βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των σκοπιανών ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο ακόμη και για πρόωρες εκλογές στη χώρα μας που ενδεχομένως θα «τορπιλίσουν» τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Με τίτλο «ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών παραιτείται, ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει» το κρατικό πρακτορείο ΜΙΑ κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί αποδοχής της παραίτησης Κοτζιά, ενώ συμπληρώνει πως αυτή έρχεται μια μέρα μετά το επεισόδιο του τελευταίου με τον Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το πρακτορείο META, το οποίο σημειώνει πως «ο Αλέξης Τσίπρας θα οδηγήσει το υπουργείο Εξωτερικών στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Από την πλευρά του, η ιστοσελίδα TELMA εστιάζει στις πρώτες δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά μετά την παραίτησή του, στις οποίες αφήνει αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, εστιάζοντας παράλληλα στο μήνυμα του πρωθυπουργού πως δεν θα ανεχτεί «καμιά διγλωσσία και προσωπική στρατηγική από οποιονδήποτε».

«Ένα βήμα πριν από τις πρόωρες εκλογές η Ελλάδα μετά την παραίτηση Κοτζιά» υποστηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός ALFA tv, ο οποίος, πηγαίνοντας το θέμα αρκετά βήματα παραπέρα, κάνει λόγο για φθορά της ελληνικής κυβέρνησης.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, τονίζει πως «η Συμφωνία των Πρεσπών καταστρέφεται από την ελληνική κυβέρνηση».

«Ο Κοτζιάς παραιτήθηκε, ο Τσίπρας αποδέχτηκε την παραίτηση» αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο TV24, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Νίκο Κοτζιά για την προσφορά του τα τελευταία 3,5 χρόνια».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024