Άρης – ΠΑΟΚ: Μεγάλο ενδιαφέρον από ξένα ΜΜΕ
Αρκετά μέσα ενημέρωσης από ευρωπαϊκές χώρες θα καλύψουν το κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (21/10, 7 μ.μ.)
Στους ρυθμούς του ντέρμπι πρωταθλήματος Άρης-ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.) κινείται τις τελευταίες μέρες η Θεσσαλονίκη, φαίνεται όμως πως η φήμη του ντέρμπι της πόλης ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης φτάνουν καθημερινά αιτήματα για κάλυψη του αγώνα από ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, διαπίστευση από τους κίτρινους ώστε να βρεθούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης έχουν ζητήσει κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Στη «μάχη» αυτή της ενημέρωσης πρώτη με διαφορά έρχεται η Γερμανία, ενώ ακολουθούν η Γαλλία και η Αυστρία.
- Επιστρέφει στο Ιράν η γυναικεία εθνική ομάδα ποδοσφαίρου – Αναφορές για ομηρεία των οικογενειών τους
- Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Σλούκας ενόψει Ζαλγκίρις
- Νέα τριμερής συνάντηση για το ουκρανικό στην Τουρκία – Η ανάρτηση Ζελένσκι
- Νέα «σενάρια» για μεταγραφικό κόλπο της Λίβερπουλ
- Στη ζωή τρως χαστούκια, το θέμα είναι να σηκωθείς: Η Μελίνα Κανά για τη μουσική, τις δυσκολίες και την επιστροφή
- Καταγγελία στην Ολομέλεια για Βορίδη – Εγγραφο του Βάρρα από το 2020 δείχνει πως γνώριζε την εκτόξευση του εθνικού αποθέματος

