Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο : Να μην πηγαίνουν τα ματς στους 80 πόντους

Αντετοκούνμπο : Να μην πηγαίνουν τα ματς στους 80 πόντους

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για την άμυνα του Παναθηναϊκού, την ήττα από τη Μπάγερν, αλλά και το ματς με τη Γκραν Κανάρια.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάση θυσία να κερδίσει το αυριανό παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ για να μπορέσει να παραμείνει εντός στόχων μετά την ήττα από τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε και για το παιχνίδι στη Γερμανία και για την άμυνα της ομάδας, αλλά και για το ματς με τους Ισπανούς. Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν και αυτό που μένει: «Σίγουρα πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι, αλλά να κρατήσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να δείξουμε την ταυτότητά μας και να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε νέο παιχνίδι αύριο».

Για την ταυτότητα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε τα προσόντα να ξεκινάμε από την άμυνα. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα ματς να πηγαίνουν στους 80 πόντους. Έχουμε τα προσόντα να μην δεχόμαστε τόσους πόντους, χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα νούμερα».

Για την άμυνα του «τριφυλλιού» και το κατά πόσο πρέπει οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα: «Όχι δεν έχει να κάνει με αυτό. Πρέπει να το δούμε συνολικά. Η ομάδα ποια είναι φέτος; Είναι πιο αθλητική και εκρηκτική. Είμαστε η καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα και εντός και ακόμα περισσότερο εκτός έδρας. Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη. Όλοι χάνουμε και κερδίζουμε μαζί. Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του. Και 2-0 να ήμασταν, δεν μπορείς να κρίνεις από τόσο νωρίς. Αυτά είναι στο χθες, πρέπει να κερδίσουμε αύριο».

Για τα σχόλια του κόσμου: «Σε μια τόσο μεγάλη σεζόν δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα, ακόμα κι αν είναι θετικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε στη Γερμανία. Περιμένουμε τον κόσμο και στην έδρα μας, στο ΟΑΚΑ».

Για την Γκραν Κανάρια: «Καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα δεν είναι μικρό μέγεθος. Αν ήταν μικρό μέγεθος, δεν θα ήταν στην Ευρωλίγκα».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024