Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζονται ως υποψήφιοι μνηστήρες για τον Ενγκολό Καντέ, αλλά η Τσέλσι (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League) απάντησε σε αυτά τα μεταγραφικά σενάρια προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον Γάλλο αμυντικό μέσο.
Οι Λονδρέζοι μάλιστα συμφώνησαν με τον 27χρονο παίκτη για επέκταση συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024 (το τωρινό συμβόλαιο εκπνέει το 2021). To deal περιλαμβάνει προφανέστατα βελτιωμένες αποδοχές και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ θα πέσουν οι υπογραφές μέχρι το τέλος του 2018.
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι