Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαγγελόπουλος: Αγωνία Πολάκη με μπρουτάλ τρόπο για απονομή δικαιοσύνης

Παπαγγελόπουλος: Αγωνία Πολάκη με μπρουτάλ τρόπο για απονομή δικαιοσύνης

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «δεν μπορεί να μιλάει για πολιτικές διώξεις»

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη, ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή», επιχείρησε στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλος, διερωτώμενος «μήπως έχει παρεξηγηθεί».

«Μήπως δεν εκφράζει πρόθεση πολιτικών διώξεων αλλά αγωνιά έστω με brutal τρόπο για απονομή δικαιοσύνης και τιμωρία ενόχων;» πρόσθεσε για να απαντήσει ο ίδιος λίγο αργότερα: «Πιο πολύ εκφράζει την αγωνία του για απονομή δικαιοσύνης».

Κατηγόρησε δε την αντιπολίτευση ότι «δεν μπορεί να μιλάει για πολιτικές διώξεις».

«Η παρούσα κυβέρνηση έχει σεβαστεί όλες τις δικονομικές προϋποθέσεις. Υπενθυμίζω το πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών με εντάλματα συλλήψεων που έγιναν επί της προηγούμενης κυβέρνησης μόνο για επικοινωνιακούς λόγους» σημείωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος, τονίζοντας ότι «δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση παρότι καταβάλλεται προσπάθεια να εμφανιστεί το αντίθετο».

Ενώ αναφέρθηκε σε «απειλές και στοχοποίηση υπουργών και άλλων φιλοκυβερνητικών παραγόντων», σημειώνοντας: «Όταν θα έρθει η ώρα στις εκλογές θα δούμε ποιος βασιλιάς είναι γυμνός και ποιος θα ενδυθεί με άλλα ενδύματα».

Αναφέρθηκε δε σε μια εφηβική εμπειρία του, όταν ρώτησε τον πατέρα του ο οποίος ήταν αξιωματικός της αστυνομίας το 1967 τι διαφορά έχει η Δημοκρατία από την δικτατορία και εκείνος του απάντησε: «Στην Δημοκρατία αγόρι μου τα χαράματα σου χτυπάει την πόρτα μόνο ο γαλατάς…». Ως πρώην εισαγγελέας τάχθηκε «υπέρ του νόμου, της τάξης και της ασφάλειας», αλλά όπως διευκρίνισε, «απόλυτη τάξη και ασφάλεια υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία…».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024