Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC) 2018 κατέκτησε την Κυριακή ο ρώσος Alexey Lukyanuk, έχοντας τη στήριξη της Seajets.

H Seajets, που στήριξε με την χορηγία της τον ταχύτερο οδηγό και όπως αποδείχτηκε η επιλογή ήταν κορυφαία, συνεχάρη τον Alexey Lukyanuk για την κατάκτηση του ERC.

Πρόκειται για ένα θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού με χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια φίλους σε όλο το κόσμο. Η αυλαία του ERC έπεσε φέτος στη Λετονία την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ο Ρώσος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου που συμμετείχε με Ford Fiesta R5, κέρδισε τους 4 από τους 8 αγώνες κατακτώντας τον τίτλο.

Το φετινό ERC (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι) είχε και ελληνικό χρώμα καθώς τα λογότυπα της Seajets που ήταν ο Μεγάλος χορηγός του, κοσμούσαν το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ευρώπης 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρώσος πρωταθλητής είχε στο πλευρό του την «πρωταθλήτρια» των θαλασσών. H Seajets από το 1989, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια. Σήμερα, είναι η εταιρεία που έχει υπό τα σήματά της το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, έχει περισσότερες από 250 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες και συνδράμει στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει, καθώς και στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού, τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας και με στόχο την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο