Κεγκέρογλου: Πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του Ακη
«Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια».
«Ο κ. Τσίπρας έχει υιοθετήσει ό,τι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές και πρόσωπα» σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο twitter το βράδυ της Κυριακής ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου.
Αναφερόμενος στην εσωκομματική ψηφοφορία για την εκλογή Πολιτικής Γραμματείας στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη του Αντώνη Κοτσακά στην πρώτη θέση με 62 ψήφους, ο κ. Κεγκέρογλου έγραψε:
«Πρώτος σε ψήφους για την εκλογή Πολιτ. Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του τζοχατζό!!Ο κΤσίπρας έχει υιοθετήσει ότι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές & πρόσωπα. Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια & βέβαια που τους αποβάλλαμε έστω με καθυστέρηση».
Πρώτος σε ψήφους για την εκλογή Πολιτ. Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του τζοχατζό!!Ο κΤσίπρας έχει υιοθετήσει ότι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές & πρόσωπα. Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια & βέβαια που τους αποβάλλαμε έστω με καθυστέρηση.
Πρώτος σε ψήφους για την εκλογή Πολιτ. Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του τζοχατζό!!Ο κΤσίπρας έχει υιοθετήσει ότι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές & πρόσωπα. Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια & βέβαια που τους αποβάλλαμε έστω με καθυστέρηση.
— Βασίλης Κεγκέρογλου (@BKegeroglou) 14 Οκτωβρίου 2018
Ο κ. Κοτσακάς ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου στις εσωκομματικές εκλογές του 1996, ενάντια στον Κώστα Σημίτη.
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα
- «Αμερικανική εισβολή» στο Βιετνάμ προ των πυλών – Χιλιάδες οικογένειες εκδιώκονται λόγω Trump Resort
- Επανομή: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου που αγνοείται μετά από ανατροπή σκάφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442