Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα - Καμμένου

Κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου

Το κρίσιμο τετ α τετ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών αναμένεται - σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα - ενώ την ίδια ημέρα ο υπουργός Άμυνας θα παραχωρήσει και συνέντευξη στην ΕΡΤ

Την ώρα που τα «συντροφικά μαχαιρώματα» εναντίον του Πάνου Καμμένου για το plan B συνεχίζονται, την ώρα που πληθαίνουν  οι φωνές που ζητούν να επανεξεταστεί το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού, ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας προκειμένου να μιλήσουν για την επόμενη ημέρα.

Το κρίσιμο τετ α τετ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών αναμένεται – σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα – ενώ την ίδια ημέρα ο υπουργός Άμυνας θα παραχωρήσει και συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Έτσι, μετά τα twitter Καμμένου με τα οποία αποκάλυψε ότι οι πρωτοβουλίες του στην Αμερική για το εναλλακτικό σχέδιο για το «Μακεδονικό» έγιναν ερήμην του πρωθυπουργού, ο υπουργός Άμυνας θα έχει μία κρίσιμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας με νόημα: «Πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Και να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε κι όχι όταν δεν πρέπει».

Η αυριανή συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου γίνεται στη σκιά της επίθεσης που δέχθηκε ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ από βουλευτές του κόμματος.

Ο Νίκος Φίλης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον εταίρο της κυβέρνησης «Είναι στοιχείο αποπολιτικοποίησης να μην συζητάμε αυτό το πρόβλημα μεταξύ μας σήμερα. Ορθώς συνεργαστήκαμε με τον Καμμένο, ήταν θετική και παραγωγική η συνεργασία -για συγκυριακούς λόγους, βεβαίως.» Σήμερα, όπως, πρόσθεσε, «εξαντλεί τη δυναμική της αυτή η συνεργασία. Και δυστυχώς βλέπω ότι ο Καμμένος θεωρεί ότι θα παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί όμως. Είναι καρικατούρα. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας, ώστε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας, να μην υπάρξει παρεμπόδιση του έργου μας».

Για χοντροκομμένο άδειασμα του Πάνου Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος εκτιμώντας  ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν μπορεί να συνεχιστεί έως τον Οκτώβριο.

Καυστικά σχόλια και από την Τασία Χριστοδουλοπούλου για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, την οποία χαρακτήρισε… τραυματική εμπειρία και προειδοποίησε για τους υποψηφίους που θα στηρίξει το κόμμα στις εκλογές, ειδικά στις περιφέρειες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024