Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαγερν με τον Κόβατς

Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαγερν με τον Κόβατς

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις του 46χρονου προπονητή με τους παίκτες της πρωταθλήτριας Γερμανίας

Οι κάκιστες φετινές εμφανίσεις της Μπάγερν Μονάχου έχουν κάνει το μέλλον τεχνικού των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς, να θεωρείται ιδιαίτερα αμφίβολο.

Ωστόσο δεν είναι μόνο τα κακά αποτελέσματα της ομάδας που έχουν φέρει την γκρίνια στο «Αλιάνζ Αρένα». Σύμφωνα με τη «Bild» η απαίτηση του Κροάτη τεχνικού στους παίκτες του να κάνουν 20 λεπτά ποδήλατο μετά από κάθε προπόνηση και αγώνα, έχει ψυχράνει τις σχέσεις του μαζί τους.

Μάλιστα πολλοί από αυτούς αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη εντολή, κάνοντας ατομική προπόνηση. «Δεν είμαστε Άιντραχτ εδώ» φάνηκε να είπε προ ημερών ο Χάμες Ροντρίγκες, μη ικανοποιημένος από τις προπονήσεις αλλά και τον χρόνο συμμετοχής του.

Η αιχμή του Κολομβιανού έχει να κάνει με το πέρασμα του Κόβατς από τον πάγκο της Άιντραχτ την τριετία 2016-18, πριν αναλάβει τους Βαυαρούς.

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει τόσο που ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αν και στις αρχές της αγωνιστικής χρονιάς ήθελε να μονιμοποιήσει την παρουσία του στη Μπάγερν (δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Ρεάλ Μαδρίτης), πλέον φέρεται πως θέλει να αποχωρήσει εσπευσμένα από τον γερμανικό σύλλογο.

Ωστόσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας φαίνονται δυσαρεστημένοι από τις επιλογές του Κόβατς, τόσο τακτικά (αμυντική προσέγγιση, εκτεταμένο ροτέισον) όσο και στις ασκήσεις με το…ποδήλατο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024