Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο εθνικό ρεκόρ του Κιλιάν Μπαπέ

Το νέο εθνικό ρεκόρ του Κιλιάν Μπαπέ

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής Γαλλίας που πετυχαίνει 10 γκολ πριν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας του

Ο Κίλιαν Μπαπέ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και τα κατορθώματά του δεν έχουν σταματημό. Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι (11/10) της Γαλλίας κόντρα στην Ισλανδία ήταν αυτός που ισοφάρισε (2-2) στο φινάλε της αναμέτρησης για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, με εκτέλεση πέναλτι, σημειώνοντας το δέκατό του γκολ με τη φανέλα των «μπλε». Το εντυπωσιακό είναι πως με αυτό το γκολ έγινε ο πρώτος έφηβος που φτάνει τα 10 γκολ με τη Γαλλία, στην ιστορία. Κανείς άλλος δεν κατάφερε να πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων με τους «τρικολόρ» πριν γίνει 20 ετών (ο Μπαπέ γίνεται τον Δεκέμβριο).

Επίσης το πέναλτι με το οποίο σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι ο νεαρός παικταράς, ήταν το πρώτο στην καριέρα του. Συνολικά έχει πετύχει ήδη 68 γκολ με την εθνική και τις ομάδες που έχει αγωνιστεί αλλά αυτό ήταν μόλις το πρώτο από την άσπρη βούλα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024