Το στούντιο σχεδιασμού Biasol, από την Μελβούρνη,  συνδυάζει μαρμάρινες επιφάνειες με γεωμετρικά σχέδια και παστέλ αποχρώσεις με έμπνευση την ταινία του Wes Anderson, Το Grand Budapest Hotel για αυτό το καφέ στο Chengdu της Κίνας.

Το «Budapest Cafe» βρίσκεται στο Chengdu, πρωτεύουσα της επαρχίας Sichuan της Κίνας, αλλά οι ιδιοκτήτες του επέλεξαν ειδικά αυτό το αυστραλιανό στούντιο σχεδιασμού για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα απευθυνόταν σε ένα διεθνές ακροατήριο.

Η Biasol, με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Jean-Pierre Biasol, κοίταξε τις «ζωντανές και νοσταλγικές παλέτες χρωμάτων», που βλέπουν στις ταινίες του αμερικανικού σκηνοθέτη Wes Anderson.

Για να επιτευχθεί αυτό, οι σχεδιαστές επέλεξαν να επικεντρώσουν υλικά που περιέγραψαν ως «θηλυκά», τα οποία οδήγησαν σε μια παλέτα ανοιχτόχρωμων μαρμάρινων επιφανειών και σκουριασμένα πολύχρωμα μωσαϊκά, καθώς και παστέλ πράσινο και ροζ για τους τοίχους και τα έπιπλα.

«Όπως και ο Anderson, δημιουργούμε φαντασία και μυστήριους κόσμους», δήλωσε ο αρχιτέκτονας. «Ο σχεδιασμός μας για το The Budapest Cafe έχει μια χαλαρή και άνετη ατμόσφαιρα, μια φανταστική και κομψή αισθητική και μια εμπειρία φιλοξενίας εμπλουτισμένη με τις επιρροές μας από την Μελβούρνη».