Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βανδάλισαν το εβραϊκό νεκροταφείο στα Τρίκαλα

Βανδάλισαν το εβραϊκό νεκροταφείο στα Τρίκαλα

«Οπαδοί του ρατσισμού και του αντισημιτισμού» βεβήλωσαν το Εβραϊκό νεκροταφείο στα Τρίκαλα. Τους δράστες αναζητεί η αστυνομία

«Οπαδοί του ρατσισμού και του αντισημιτισμού» βεβήλωσαν το Εβραϊκό νεκροταφείο στα Τρίκαλα. Τους δράστες αναζητεί η αστυνομία, ενώ δεν αποκλείεται η σύνδεση της συγκεκριμένης υπόθεσης με τις βεβηλώσεις εβραϊκών νεκροταφείων σε άλλες περιοχές, που σημειώθηκαν τους προηγούμενους μήνες.

«Οπαδοί του ρατσισμού και του αντισημιτισμού βεβήλωσαν και κατέστρεψαν οκτώ τάφους και επιτύμβιες στήλες -μεταξύ των οποίων οι δύο τάφοι των γονέων του προέδρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Τρικάλων.

Σε συνέχεια της μήνυσης κατ΄ αγνώστων που κατέθεσε η Ισραηλιτική Κοινότητα Τρικάλων, το ΚΙΣΕ καλεί τις διωκτικές αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο για τη σύλληψη των ενόχων, όσο και για την προστασία του εβραϊκού νεκροταφείου της πόλης, το οποίο -πέρα από την ιερότητα του χώρου- συμβολίζει και την ιστορική παρουσία των Εβραίων στα Τρίκαλα.

Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι δημοτικές Αρχές, όσο και η κοινωνία των Τρικάλων δεν θα επιτρέψουν στους οπαδούς της μισαλλοδοξίας να αλλοιώσουν την αρμονική συμβίωση του συνόλου των πολιτών των Τρικάλων ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή θρησκεύματος».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024