Ενισχύθηκε η οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο
Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Βελτίωση εμφάνισε τον Ιούλιο του 2018 η συνολική δραστηριότητα στον κλάδο της οικοδομής, όπως αποδεικνύουν τα διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, τον Ιούλιο εκδόθηκαν 1.500 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 323,0 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 1.563,2 χιλιάδες m3 όγκου.
Παρουσιάστηκε αύξηση 9,4% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 13,6% στην επιφάνεια και 17,8% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017.
Το επτάμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει αύξηση 8,1% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 15,3% στην επιφάνεια και 14,2% στον όγκο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου- Ιουλίου 2017.
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση
- Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο Hunger Games για να σώσουν το franchise
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια







