Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Μονακό

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Μονακό

Την Πέμπτη 11/10 η Μονακό ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ - Επικρατέστερος διάδοχος ο Τιερί Ανρί

Η εξέλιξη έμοιαζε προδιαγεγραμμένη -μετά τα αλεπάλληλα αγωνιστικά χαστούκια στην εκκίνηση της περιόδου 2018-19- και το μεσημέρι της Πέμπτης (11/10) επισημοποιήθηκε. Η Μονακό ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, έπειτα από τέσσερα χρόνια σύμπλευσης.

Στη διάρκεια της θητείας του στους Μονεγάσκους ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα Γαλλίας τη σεζόν 2016-2017, η οποία ήταν και η πιο εντυπωσιακή της καριέρας του, αφού κατάφερε παράλληλα να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League και να αναδείξει κάμποσους ποδοσφαιριστές. Αυτή όμως η στρατηγική των Μονεγάσκων γύρισε «μπούμερανγκ» και στον ίδιο.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την ομάδα του Πριγκιπάτου έληγε το καλοκαίρι του 2020 και έτσι τερματίστηκε πρόωρα με κοινή συναίνεση. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έφτασε μόλις έξι βαθμούς σε εννέα αγωνιστικές, εξ ου και ο βασικότερος λόγος της απομάκρυνσής του.

Επικρατέστερος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Τιερί Ανρί, που επί του παρόντος είναι άμεσος συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική Βελγίου και σκέφτεται σοβαρά να κάνει το άλμα στην τεχνική ηγεσία ενός συλλόγου. Μάλιστα, ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τη δευτεραθλήτρια της Ligue 1, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια στην ακαδημία (1992-1994) και πέντε χρόνια στην πρώτη ομάδα της (1994-1995).

«Ευχαριστούμε μίστερ» ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα της Μονακό στο Twitter για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024