Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τη θέση του Γιούνκερ στην Κομισιόν διεκδικεί ο Τίμερμανς

Τη θέση του Γιούνκερ στην Κομισιόν διεκδικεί ο Τίμερμανς

Υποψήφιος για να διαδεχτεί τον Ζαν – Κλόντ Γιούνκερ ανακοίνωσε ότι θα είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς

Υποψήφιος για να διαδεχτεί τον Ζαν – Κλόντ Γιούνκερ ανακοίνωσε ότι θα είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να ηγηθεί μιας εκστρατείας της κεντροαριστεράς ενόψει των ευρωεκλογών του προσεχούς Μαΐου.

Ο ολλανδός υπουργός, μιλώντας από το Μάαστριχτ, δήλωσε ότι ελπίζει να διεξάγει «μια όμορφη και αισιόδοξη εκστρατεία» προασπιζόμενος μια Ευρωπαϊκή Ένωση που ο ίδιος έχει βοηθήσει να υπερβεί πολλές κρίσεις αφότου του ανατέθηκε από τον Γιούνκερ η αντιπροεδρία της Επιτροπής, το 2014.

Ο Τίμερμανς, η ευγλωτία και η ευχέρεια του οποίου να εκφράζεται σε πολλές γλώσσες (γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά) μπορεί να τον αναδείξουν σε ιδανικό υποψήφιο στην ήπειρο, έχει πολλές πιθανότητες να εξασφαλίσει το χρίσμα της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D). Δεν είναι ωστόσο σαφές αν έχει και τις πιθανότητες να διαδεχτεί τον Γιούνκερ, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κεντροαριστερά σε όλη την Ευρώπη δίνει μάχη για να ανεβάσει τα ποσοστά της.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024