Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουντούρης: «Ολυμπιακός με μεγάλο brand name και στην Ευρώπη»

Κουντούρης: «Ολυμπιακός με μεγάλο brand name και στην Ευρώπη»

Στο νέο όραμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης

Τηνν προηγούμενη σεζόν η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών κατέκτησε το LEN Champions League, το τμήμα βόλεϊ γυναικών σήκωσε το τρόπαιο του Challenge Cup και ο πήχης ανεβαίνει για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

«Έχουμε φτιάξει μεγάλο brand name στην Ελλάδα. Δεν μένουμε μόνο εκεί. Ελπίζουμε αυτό να γίνει και στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης κατά την ειδική εκδήλωση για τη βράβευση από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ των 10 τμημάτων του συλλόγου που σάρωσαν τους τίτλους την προηγούμενη περίοδο. «Σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά τον κ. Ξυνή» πρόσθεσε ο Κουντούρης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Αναλυτικά τα τμήματα που βραβεύτηκαν: βόλεϊ Ανδρών (Πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ, συμμετοχή στον τελικό του CEV Challenge Cup), βόλεϊ Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, CEV Challenge Cup), πόλο Ανδρών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, LEN Champions League), πόλο Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, συμμετοχή στον τελικό του LEN Trophy), χάντμπολ Ανδρών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο), μπάσκετ Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο) κολύμβησης (Πρωτάθλημα Γενικής, Ανδρών, Γυναικών), στίβου (Πρωτάθλημα Κλειστού Ανδρών, Πρωτάθλημα Ανοιχτού Ανδρών) πινγκ πονγκ (Πρωτάθλημα Ανδρών, Πρωτάθλημα Γυναικών) και πυγμαχίας (Πρωτάθλημα Ανδρών κατηγορία Elite).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και η συνεργασία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αναφορικά με την πρωτοβουλία του ΙΕΚ «Dual Career In Athletics», η οποία στοχεύει στην παρότρυνση των αθλητών να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται με το ξεκίνημα της αθλητικής τους καριέρας, προκειμένου να συνεχίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και μετά το τέλος της καριέρας τους.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024