Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θάνατος Νάσου Κωνσταντίνου: Η ανακοίνωση για τις συλλήψεις

Θάνατος Νάσου Κωνσταντίνου: Η ανακοίνωση για τις συλλήψεις

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τις συλλήψεις που σχετίζονται με το θάνατο του Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου

Λεπτομέρειες για τις τρεις συλλήψεις, που σχετίζονται με το θάνατο του Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση της.

Αναλυτικά:

«Η εμπεριστατωμένη και πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περιστατικών επίθεσης σε βάρος οκτώ ατόμων, που έλαβαν χώρα την 27-04-2018 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 26, 29, 30 και 21 ετών, οι τρεις πρώτοι εκ των οποίων συνελήφθησαν πρωινές ώρες (09-10-2018) δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων Σύλληψης του 3ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απρόκλητες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, εξύβριση και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, βραδινές ώρες της 27-04-2017, οι προαναφερόμενοι τέσσερις άντρες, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν σε βάρος οκτώ ατόμων που κινούνταν πεζά επί της οδού Αγίου Δημητρίου, καταφέρνοντας σε ορισμένους εξ’ αυτών χτυπήματα με χρήση σωματικής βίας και αντικειμένων και αφού τους εξύβρισαν, αφαίρεσαν μπλούζες τους που έφεραν διακριτικά ομάδας της πόλης.

Από την επίθεση τραυματίσθηκε σοβαρά 24χρονος νεαρός, ο οποίος προκειμένου να διαφύγει, διέσχισε κάθετα το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, όπου κατέληξε την 03-05-2017. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024