Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασκουάλ: «Να ελέγξουμε ριμπάουντ και ρυθμό»

Πασκουάλ: «Να ελέγξουμε ριμπάουντ και ρυθμό»

Ποιο είναι το «κλειδί» για να νικήσει ο Παναθηναϊκός τη Μακάμπι στην πρεμιέρα της Euroleague (11/10, 21:00, ΟΑΚΑ) σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ

Τον έλεγχο των ριμπάουντ και κατ’ επέκταση του ρυθμού ζητάει ο Τσάβι Πασκουάλ από τους παίκτες του εν όψει της αυριανής (11/10, 21:00, ΟΑΚΑ) πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στην Euroleague με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού στη Nova:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πασκουάλ:

-Για το ματς με τη Μακάμπι: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά τη διοργάνωση. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και ρόστερ. Θα είναι μια δύσκολη νύχτα για εμάς. Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας για να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση. Θα είναι δύσκολο να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά θα είναι σημαντικό. Έχουν καλούς ψηλούς και θα πρέπει να τους ελέγξουμε. Αυτό θα είναι σημαντικό για τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε και την άμυνάς μας».

-Για τη βοήθεια του κόσμου που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός: «Αισθάνομαι περήφανος για τους φιλάθλους, το ρεκόρ στα διαρκείας και που είμαι μέλος της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που αυτό αποδεικνύει πως ο σύλλογος δουλεύει σε εξαιρετικό επίπεδο και πως οι φίλαθλοι στηρίζουν την προσπάθεια. Θα πρέπει να τους δώσουμε κάτι καλό, που να τους φέρουν στο ΟΑΚΑ σε κάθε παιχνίδι. Στο ΟΑΚΑ έχουμε πάντα εξαιρετική ατμόσφαιρα. Σίγουρα είναι ένα δυνατό ζευγάρι».

-Για τον βαθμό ετοιμότητας των «Πράσινων»: «Η προετοιμασία μας ήταν καλή και κάθε ημέρα βελτιωνόμαστε. Ξεκινήσαμε και το πρωτάθλημα καλά. Νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για την πρεμιέρα της Euroleague. Αυτή η διοργάνωση την εφετινή σεζόν είναι εξαιρετική, με τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και δυνατά».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024