Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προετοιμασίες για την τελευταία (;) παρέλαση του Τσίπρα

Προετοιμασίες για την τελευταία (;) παρέλαση του Τσίπρα

Η τελευταία παρέλαση θα είναι αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, για τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό και για τον Πάνο Καμμένο ως υπουργό Εθνικής Αμυνας, και για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, θα είναι άκρως εντυπωσιακή

Η τελευταία παρέλαση θα είναι αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, για τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό και για τον Πάνο Καμμένο ως υπουργό Εθνικής Αμυνας, και για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Εκτός από τα άρματα μάχης, τους πυραύλους, τα ελικόπτερα και τα μαχητικά που θα παρελάσουν θα υπάρξει (ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου) και… air show.

Αυτή τη φορά ενισχυμένο. Δηλαδή δεν θα κάνει ακροβατικά μόνον το F-16, αλλά και ένα μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος, το Τ-6.

Είπαμε, είναι η πρώτη μεταμνημονιακή παρέλαση και η τελευταία επέτειος της 28ης Οκτωβρίου που θα τιμήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Εκτός εάν πιστέψουμε τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη (πασοκογενή πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής) που πιστεύει ότι θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ… πρώτο κόμμα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024