Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαρτυρία της ΛΑΕ στην ΔΕΗ Νίκαιας για τις αποκοπές ρεύματος

Διαμαρτυρία της ΛΑΕ στην ΔΕΗ Νίκαιας για τις αποκοπές ρεύματος

Στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Νίκαια βρέθηκε το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας, όπου φίλοι, μέλη και στελέχη της, με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για τις αποκοπές ρεύματος

Στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Νίκαια βρέθηκε το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας, όπου φίλοι, μέλη και στελέχη της, με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για τις αποκοπές ρεύματος.

Με τη διαμαρτυρία της, η ΛΑΕ διεκδικούσε φτηνό ρεύμα, σταμάτημα των αποκοπών, ευνοϊκές ρυθμίσεις με πολλές δόσεις και περίοδο χάριτος για τα πιο φτωχά στρώματα και επαναφορά του ν. 4320/19/3/15, γνωστού ως νόμου Λαφαζάνη, που προέβλεπε δωρεάν έως 1.200 κιλοβατώρες το τετράμηνο για όσους βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε: «Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ζωή, η αποκοπή του είναι έγκλημα και θάνατος. Είμαστε εδώ γιατί διεκδικούμε να σταματήσουν οι αποκοπές, για φτηνό ρεύμα προσιτό στον λαό, για ρυθμίσεις στην αποπληρωμή που μπορούν να ανταποκριθούν φτωχές οικογένειες, για δημόσια καθετοποιημένη ΔΕΗ σε όφελος της ανάπτυξης και του κοινωνικού συνόλου».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024