Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα κοσμηματοπωλεία των Harrods, όπου ψωνίζουν μόνο κροίσοι…

Τα κοσμηματοπωλεία των Harrods, όπου ψωνίζουν μόνο κροίσοι…

«Περνώντας» μέσα από τους δαιδαλώδεις διαδρόμους των “Harrods”

Τον συγκεκριμένο χώρο έχει κάποιος τη δυνατότητα να τον επισκεφθεί «περνώντας» μέσα από τους δαιδαλώδεις διαδρόμους των “Harrods”. Μινιμαλιστικού ύφους, με τα γκρι και μπεζ χρώματα να κυριαρχούν, είναι σίγουρα διαφορετικού ύφους από τις «βαριές» σε διακόσμηση αίθουσες, των εμβληματικών καταστημάτων στο Knightsbridge. Πρόκειται για το χώρο (στον 2ο όροφο), όπου φιλοξενούνται μερικά από τα πλέον γνωστά και πανάκριβα κοσμηματοπωλεία του πλανήτη. Εκεί όπου μπορούν να κάνουν shopping μόνο οι ισχυροί του χρήματος. Οι τιμές πραγματικά ζαλίζουν!

Οι μεγιστάνες του πλούτου «ψωνίζουν» ρολόγια και κοσμήματα με διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια, λες και πρόκειται για …λαχανικά.  Τα ίδια τα “Harrods” (δημιούργησαν σχετικά πρόσφατα τους χώρους αυτούς, για περισσότερο private shopping), άλλωστε, έχουν «σκορπίσει» στο χώρο, άριστα εκπαιδευμένους άνδρες ασφαλείας. Διαβάζω πάνω από τα stands. Bvlgari, Cartier, Repossi, Rolex, Asprey, Boucheron, Audemars, Piguet, Harry Winston κ.α. Αξίζει να επισκεφθείς τον χώρο για εμπειρία. Έστω και αν δεν μπορείς να αγοράσεις. Κανείς όμως δεν μπορεί να σου στερήσει τη δυνατότητα να ονειρεύεσαι. Μέσα από ένα λευκό σύννεφο από μπριγιάν και σπάνια σμαράγδια. Όλα αυτά που σε οδηγούν στον κόσμο των παραμυθιών…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024