Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW T-Cross 2019: Αποκάλυψη εκ των έσω

VW T-Cross 2019: Αποκάλυψη εκ των έσω

Η VW αποκαλύπτει ένα ακόμα κομμάτι από το παζλ που θα συνθέσει την προσωπικότητα του νέου και μικρότερου μέλους της SUV γκάμας της.

H γερμανική φίρμα κηρύσσει και επισήμως την αντίστροφη μέτρηση για τη διαδικασία αποκάλυψης του νέου και μικρότερου μέλους, της SUV γκάμας της, T-Cross το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιαστεί στις 25 Οκτωβρίου.

Το νέο δείγμα γραφής από το βασισμένο στο Polo, νέο SUV της VW ως έκδοσης παραγωγής, ένα teaser-video διάρκειας 21 δευτερολέπτων το οποίο είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα μέχρι την αποκάλυψή του, αποτυπώνει «στιγμιότυπα» από το εσωτερικό του.

Εκτός από την οικεία σχεδιαστική εικόνα που παραπέμπει στο Polo, το T-Cross «κληρονομεί» από το γερμανικό supermini τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ θα προσφέρει και σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητών.

Ένα ακόμα στοιχείο που προκύπτει από το clip των 21 δευτερολέπτων είναι ότι το ηχοσύστημα του T-Cross θα έχει την υπογραφή Beats Audio ενώ η VW αφήνει να εννοηθεί ότι το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα επωφεληθεί από μια σειρά χαρακτηριστικών που θα επιτρέπουν το «διαισθητικό» χειρισμό, δείχνοντας προς την κατεύθυνση κάποιου συστήματος φωνητικού ελέγχου.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου μικρού SUV των Γερμανών, εκτός από τη συνάφεια με το Polo, σύμφωνα με τις συστάσεις, το T-Cross θα έχει μήκος 4,199 μέτρα, θα είναι δηλαδή κατά περίπου 15 εκατοστά μεγαλύτερο από το supermini alter ego του, στοιχείο που εκτός, από την επιπλέον ευρυχωρία στο εσωτερικό του, υπόσχεται και 69 παραπάνω λίτρα για την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ το οποίο θα ξεκινά από τα 373 ή τα 420 λίτρα, ανάλογα με την θέση των πίσω καθισμάτων τα οποία θα επωφελούνται από σύστημα κύλισης.

Σε επίπεδο κινητήρων, το T-Cross θα προσφέρεται με γκάμα αντίστοιχη του Polo, ξεκινώντας από εκδόσεις βενζίνης 1,0 λίτρου σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος ενώ στις επιλογές του, αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο τρικύλινδρος κινητήρας 1,5 λίτρου που εφοδιάζει το T-Roc αποδίδοντας 150 ίππους. Τις επιλογές θα πλαισιώσει ο κινητήρας diesel 1,6 λίτρων ενώ όπως έχει ήδη ανακοινώσει η VW, όλες οι εκδόσεις θα είναι εμπροσθοκίνητες.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024