Έξαλλος ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, με την αντίδραση των παικτών του στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Ολυμπιακός «άγγιξε» του 2-1 μετά την κούρσα του Ποντένσε και το άστοχο τελείωμα του Φετφατζίδη!
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Η βλακεία μας ήταν η τελευταία φάση . Δεν γίνεται να κάνουμε τέτοια πράγματα. Πολύ χαζή η τελευταία φάση. Όσον αφορά το υπόλοιπο ματς, και οι δύο ομάδες παίξανε σκληρά. Το θέμα ήταν ποιος θα προηγηθεί. Ευτυχώς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 26.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/khamkeo-rpVQJbZMw8o-unsplash-1-315x220.jpg)

































![Πολύ ισχυρός σεισμός 6,9 βαθμών στη Χιλή [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/chile-bolivia-peru-argentina-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442