Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Kodiaq RS 2019: Αποκάλυψη τώρα

Skoda Kodiaq RS 2019: Αποκάλυψη τώρα

Μια σειρά εικόνων που διέρρευσε λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του Kodiaq RS, δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία σε ό,τι αφορά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του αθλητικού SUV.

Η κορυφαία έκδοση του Kodiaq και ταυτόχρονα το πρώτο SUV της τσεχικής φίρμας που θα υιοθετήσει τα διακριτικά RS και ό,τι αυτά υπόσχονται σε επίπεδο επιδόσεων, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στη διεθνή έκθεση του Παρισιού η οποία ανοίγει αυλαία στις 2 Οκτωβρίου.

Παρ΄όλα αυτά μια σειρά από εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο δίνουν μια πρώτη εντύπωση της τελικής του μορφής, αποτυπώνοντας ανάγλυφα στοιχεία όπως οι χορταστικές τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης, οι τροχοί των 20 ιντσών και φυσικά το ανασχεδιασμένο RS λογότυπο που το ταυτοποιούν αδιάψευστα ως την κορυφαία έκδοση του επταθέσιου SUV χωρίς να αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας.

Στα σπλάχνα του θα βρεθεί ο δίλιτρος diesel κινητήρας απόδοσης 240 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης ενώ τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσουν, το ικανότερο σύστημα πέδησης, μια ανάρτηση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις μιας σπορ οδήγησης και το βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης που εγγυάται υψηλότερη απόκριση και καλύτερη πληροφόρηση.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, το παραπάνω σύνολο καθιστά εφικτή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε επτά δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 220 χλμ./ώρα.

Επίσης, η Skoda θα εφοδιάσει το Kodiaq RS με μια μακρά λίστα βασικού εξοπλισμού στον οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και ένας πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με εναλλασσόμενα γραφικά που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τον σπορ χαρακτήρα της έκδοσης.

Στον προαιρετικό του εξοπλισμό θα συμπεριληφθεί ένα νέο σύστημα το οποίο μεταβάλλει τον ήχο του κινητήρα αναλόγως με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεγεί και το οποίο αποτελεί πρωτιά για την τσεχική φίρμα.

Όπως και να έχει με τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, το Kodiaq RS έχει ήδη δώσει δείγμα γραφής των ικανοτήτων του στο «πεδίο της μάχης» εν προκειμένω στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, το Nurbrugring, όπου και στέφθηκε το ταχύτερο SUV της κατηγορίας του.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024