Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαλέλης για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι αριστεροί, δεν είναι σοσιαλιστές, είναι υποκριτές

Μαλέλης για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι αριστεροί, δεν είναι σοσιαλιστές, είναι υποκριτές

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΙΝΑΛ είναι η σύγχρονη Δεξιά, ο Δούρειος Ίππος της Δεξιάς, σημείωσε με αφορμή την επίθεση κατά του ΚΙΝΑΛ από τον Χρ. Βερναρδάκη

Η επίθεση που εξαπέλυσε στο Κίνημα Αλλαγής ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, χαρακτηρίζοντάς το «συμπλήρωμα διατροφής» της Νέας Δημοκρατίας, δεν έμεινε αναπάντητη από τον Σταμάτη Μαλέλη.

Μιλώντας στο «Ακραίως» και τον Τάκη Χατζή ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ τόνισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΙΝΑΛ είναι η σύγχρονη Δεξιά, ο Δούρειος Ίππος της Δεξιάς, σημείωσε και πρόσθεσε πως «δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι δεν ήταν αριστεροί, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν μακεδονικό προσωπείο. Έχουν ένα ωραίο παρεάκι δεξιάς και ακροδεξιάς μαζί τους. Με αυτό συναναστρέφονται. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε μαζί τους. Δεν τους θεωρούμε αριστερούς, δεν τους θεωρούμε σοσιαλιστές. Είναι υποκριτές. Μία εβδομάδα μετά το κάλεσμα του Παππά και του Δραγασάκη να κάνουμε μέτωπο, ο κ. Βερναρδάκης μας αποκαλεί συμπλήρωμα του Μητσοτάκη. Αυτοί ετοιμάζονται να φέρουν δυνατή τη Νέα Δημοκρατία. Με άτομο που λέει «κατσαρίδες» τους μετανάστες, δεν αλλάζουμε ούτε τον πυρετό μας. Εμείς με τη Νέα Δημοκρατία έχουμε τεράστιες διαφορές».

Ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό σημειώνοντας πως δεν υπάρχει ‘μακεδονική’ γλώσσα.

«Ζούμε ιστορία ερήμην του ελληνικού λαού. Σήμερα παίρνεται  μία μεγάλη απόφαση από άλλους για εμάς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Σαν κίνημα αλλαγής πήραμε απόφαση πως είμαστε στη συμφωνία των Πρεσπών. Να μην παρεξηγούμε την έννοια του πατριωτισμού. Πατριώτης ήταν και ο Ελευθέριος Βενιζέλος που πενταπλασίασε την Ελλάδα, πατριώτες ήταν και πάρα πολλοί άλλοι. Δεν χαρίζουμε τον πατριωτισμό σε κανέναν που φέρεται δήθεν ως αριστερός», πρόσθεσε.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024