Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα πουλήσει ο κ. Αλαφούζος. «Ας το πιστέψωμε»….

Θα πουλήσει ο κ. Αλαφούζος. «Ας το πιστέψωμε»….

Ο Γιώργος Χελάκης παρουσιάζει τρία «κρατούμενα» τα οποία δεν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος καίγεται να «πουλήσει» την ΠΑΕ.

Πρόκειται ασφαλώς για δουλειά του Δώνη και του Νταμπίζα. Μπορείτε βέβαια να πείτε ότι αυτοί οι δύο είναι επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου. Ισχύει ως ένα βαθμό. Επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου ήταν και ο Αντρέα Στραματσιόνι που τα έκανε μούσκεμα. Η αλήθεια είναι πως ότι βλέπουμε φέτος στον Παναθηναϊκό είχε αφορμή την απόφαση του ιδιοκτήτη να σταματήσει να πληρώσει και να ρίξει το μπάτζετ σε επίπεδο Ατρόμητου και παρακάτω.

Ετσι ήρθε ο Νταμπίζας κι αυτός με την σειρά  του έπεισε τον Δώνη. Αυτοί έστρωσαν κάτω τον πισινό τους για να φτάσουμε να βλέπουμε όσα τώρα προκαλούν τον θαυμασμό.  Ο νέος Παναθηναϊκός είναι μια ωραία ιστορία που έχει δυο αναγνώσεις. Η πρώτη αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Φυσικά είναι η πιο ενδιαφέρουσα και έχουν γραφτεί τόσο και τόσα. Υπάρχει όμως και η άλλη που δεν είναι η αγωνιστική. Είναι η διοικητική-οικονομική κι έχει μια ορισμένη σημασία. Θα γράφαμε αργότερα για αυτήν ορισμένα πράγματα αλλά το συνεχές τρενάρισμα της εισόδου στην ΠΑΕ του κ. Παϊρότζ μας κάνει να επισπεύσουμε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024