Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ για Λόπες - ρήξη πρόσθιου χιαστού η πρώτη εκτίμηση

Σοκ για Λόπες – ρήξη πρόσθιου χιαστού η πρώτη εκτίμηση

Δυσάρεστα τα νέα για τον Πορτογάλο αμυντικό. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού

Πολύ άσχημα είναι τα νέα σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες καθώς σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των κιτρινόμαυρων, ο Πορτογάλος αμυντικός έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Πορτογάλος μπακ που αποχώρησε δακρυσμένος από το γήπεδο του ΟΦΗ φάνηκε από την αρχή πως έχει υποστεί ζημιά στο αριστερό του γόνατο.

Ωστόσο το σενάριο της ρήξης του χιαστού, είναι αναμφίβολα το χειρότερο δυνατό. Στην ΑΕΚ θα περιμένουν με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο ο Πορτογάλος αμυντικός, προκειμένου εκεί να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί και ο τρόπος αντιμετώπισής της.

Πάντως, τα πρώτα νέα δεν είναι καθόλου καλά για τον Λόπες, που όλα δείχνουν πως έχει υποστεί μεγάλη ζημιά. Αν επιβεβαιωθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο, τότε η Ένωση θα χάσει τον Πορτογάλο άσο για ένα διάστημα πέντε με έξι μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα ο Λόπες παρέμενε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν συνεχώς κοντά του, με τους Λυσάνδρου, Ματιάσεβιτς, Λυμπερόπουλο, Ουζουνίδη και φυσικά τους συμπαίκτες του να του δίνουν κουράγιο, τονίζοντάς του πως θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη το συντομότερο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024