Στο προσχέδιο προϋπολογισμού και στην στάση της ιταλικής κυβέρνησης, αναφέρθηκε πριν από λίγο ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας Λουίτζι Ντι Μάιο.
«Δεν έχουμε την πρόθεση να πάμε σε σύγκρουση. Τώρα ξεκινά ο διάλογος με την Ευρώπη και με τους πρωταγωνιστές του ιδιωτικού τομέα. Δεν ανησυχώ για την αντίδραση των αγορών, μείναμε κάτω από τα 3% στην σχέση ελλείμματος- ΑΕΠ, και αποδείξαμε ότι είμαστε αξιόπιστοι», δήλωσε ο Ντι Μάιο.
«Oι αγορές θα συμφιλιωθούν με την πραγματικότητα. Τα μέτρα αυτά είναι ένα βήμα προς τον πολιτισμό», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας