Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβδομάδα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη

Εβδομάδα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη

Σημαντικές αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης

Πλούσιο αναμένεται το αγωνιστικό θέαμα της αγωνιστικής δράσης το προσεχές Σαββατοκύριακο (29-30/9), καθώς θα πραγματοποιηθούν πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις.

Εκτός από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (30/9, 20:30) για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στην γειτονική μας Ιταλία το Καμπιονάτο έχει δύο μεγάλα ντέρμπι.

Η μεγαλύτερη μάχη θα δοθεί στο Τορίνο καθώς η πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενεί τη Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι (19:00), με τρόπαιο την κορυφή της βαθμολογίας. Νωρίτερα (16:00) θα διεξαχθεί το κλασικό ντέρμπι της Ιταλικής πρωτεύουσας ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο, με τους «τζιαλορόσι» τυπικά σε ρόλο γηπεδούχου.

Την ίδια μέρα η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη μισητή συμπολίτισσα της, Ατλέτικο. Μετά το «κάζο» απέναντι στη Σεβίλλη οι «μερένχες» θέλουν να επανέλθουν στις νίκες κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε, με την παράδοση ωστόσο να είναι μοιρασμένη.

Στην Αγγλία η Τσέλσι αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών τη Λίβερπουλ (19:30), αυτή τη φορά για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μπλε» επικράτησαν δύσκολα με 2-1 της ομάδας του Γιούρκεν Κλοπ στον αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας και φιλοδοξούν να βάλουν τέλος στο απόλυτο των «κόκκινων» στο πρωτάθλημα (6/6 νίκες). Με τη διαφορά τους στους 2 βαθμούς (18 η Λίβερπουλ, 16 η Τσέλσι) η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι με ενδεχόμενη νίκη μπορεί να «εκθρονίσει» τους «ρεντς», ενώ με επικράτηση η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ μπορεί να ανοίξει την «ψαλίδα» της διαφοράς στους 5 βαθμούς.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024