Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Folli Follie: «Τρύπα» 1 δισ. δολάρια στον τζίρο της

Folli Follie: «Τρύπα» 1 δισ. δολάρια στον τζίρο της

Η έκθεση της συμβουλευτικής εταιρείας Alvarez & Marsal η οποία αναφέρεται στα αποτελέσματα των ελέγχων που διεξήγαγε για τις εταιρείες του ομίλου FFG, στην Ασία παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης

Μαύρη «τρύπα» ενός δισ. δολαρίων στον κύκλο εργασιών της Folli Follie Group στην Ασία και 290 εκατ. δολαρίων στα ταμειακά διαθέσιμα αποτυπώνονται στην έκθεση της συμβουλευτικής εταιρείας Alvarez & Marsal.

Η έκθεση της συμβουλευτικής εταιρείας Alvarez & Marsal η οποία αναφέρεται στα αποτελέσματα των ελέγχων που διεξήγαγε για τις εταιρείες του ομίλου FFG, στην Ασία παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα έσοδα της FFG από τις θυγατρικές της στην Ασία ήταν μόλις 116,8 εκατ. δολάρια αντί για 1,112 δισ. δολαρίων, που ανέφεραν οι οικονομικές καταστάσεις για το 2017, που ανακλήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, ενώ από τα 296 εκατ. δολάρια τραπεζικών διαθεσίμων που παρουσιάζουν μόλις 6,4 εκατ. δολάρια ήταν στα ταμεία της εταιρείας.

Σημαντικές αποκλίσεις υπάρχουν και στα κέρδη, τα οποία εμφανίζονται στα 315,4 εκατ. δολάρια ενώ η Alvarez & Marsal τα αποτίμησε σε 44,7 εκατ. δολάρια αλλά και οι απαιτήσεις της εταιρείας που εμφανίζονταν στα 718,9 εκατ. δολάρια από 99,1 εκατ. δολάρια που αναφέρει η έκθεση, ενώ τα καθαρά αποτελέσματα είναι ζημιές 44,7 εκατ. δολαρίων από κέρδη 316,44 εκατ. δολαρίων που ισχυριζόταν η Folli Follie.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024