Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν γινόταν να συνεχιστεί άλλο η… ιστορία Λουτσέσκου

Δεν γινόταν να συνεχιστεί άλλο η… ιστορία Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος είχε ξεφύγει με άστοχες και προσβλητικές αναφορές

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε-επιτέλους- σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με αφορμή το νέο του παραλήρημα και τις δηλώσεις περί… Χίτλερ. Η αλήθεια είναι πως αυτή η εξέλιξη δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση, μιας και ήταν σαφές εδώ και καιρό πως ο Ρουμάνος τεχνικός είχε ξεφύγει. Τα λεγόμενά του ξεπερνούσαν κατά πολύ τους ποδοσφαιρικούς όρους, με τις αναφορές του να είναι από άστοχες έως και προσβλητικές.

Όποια πίκρα κι αν νιώθει ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το γεγονός πως έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα λόγω της εισβολής του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας, τα λεγόμενά του δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έπραξε το αναμενόμενο, έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση.

Από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει δήλωση του Λουτσέσκου σε Ελλάδα ή το εξωτερικό που να μην χαρακτηρίζεται από ύβρεις και άστοχους συσχετισμούς. Όλα αυτά, με την ανοχή του ΠΑΟΚ φυσικά, που όχι μόνο δεν καταδίκασε τα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας, αλλά επιχείρησε να τα δικαιολογήσει.

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η απόφαση. Μια απόφαση που θα πρέπει να παρθεί με γνώμονα το τι αποτελέσματα μπορούν να έχουν οι τοποθετήσεις του Λουτσέσκου και αν μέσω αυτών, δεν θίγονται μονάχα κάποιες ομάδες, αλλά το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της χώρας μας. Που έχει πληγεί όσο λίγα από φαινόμενα χουλιγκανισμού και όπως έχει αποδειχθεί, δεν έχει καταφέρει ακόμα να τα εξαλείψει.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024