Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι παίκτες που τραβούν το... κουπί στην ΑΕΚ

Οι παίκτες που τραβούν το… κουπί στην ΑΕΚ

Ποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν τη μεγαλύτερη επιβάρυνση, λόγω των συνεχόμενων αγώνων

Η υπερφόρτωση αρκετών παικτών που τραβούν το… κουπί από την αρχή της περιόδου είναι ένα από τα θέματα που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής της ΑΕΚ Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι μπόλικες τιμωρίες από το ξεκίνημα, οι τραυματισμοί (Μπογέ-Αλμπάνης είναι ακόμη εκτός με τον Αργεντινό να μην έχει παίξει ακόμη σε επίσημο ματς!) και τα μεταγραφικά αδιέξοδα έχουν φέρει επιβάρυνση σε συγκεκριμένους παίκτες.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 10 που δεν έχουν ευκαιρίες για «ανάσες», ενώ δύο εξ αυτών δεν έχουν χάσει ούτε δευτερόλεπτο από τα εννιά επίσημα ματς της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Και αν για τον Μπάρκα ως τερματοφύλακα μπορεί να μοιάζει και… μονόδρομος αυτή η επιλογή, για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είναι ανάγκη, αφού τόσο ο Τσιγκρίνσκι, όσο και ο Τσόσιτς είχαν μείνει πίσω και προερχόταν από μια εξαιρετική χρονιά.

Πέρα από τους δύο, ο Μπακάκης και ο Σιμόες παίζουν… ασταμάτητα και αυτό μοιάζει ρίσκο για την συνέχεια της σεζόν. Για τον Μπακάκη υπάρχει η λύση του Γκάλο, αν και ο Ελληνας δεξιός μπακ έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στην σεζόν και δύσκολα βγαίνει από την 11αδα. Για τον Σιμόες η κατάσταση είναι δύσκολη. Λύσεις δεν υπάρχουν στους «κιτρινόμαυρους». Για δύο θέσεις είναι σε… πρώτο πλάνο αυτός (η μόνη λύση στο «6») και δίπλα του ένας εκ των Γαλανόπουλου-Αλεφ. Από εκεί και πέρα, πάμε σε λύσεις… τύπου Μοράν-Αϊντάρεβιτς που δεν έχουν την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη και του Τσόσιτς που παίζει κατ’ ανάγκην εκεί και τον προτιμά από τους δύο ο προπονητής του. Και όλα αυτά διότι η ίδια η ΑΕΚ επέλεξε τέλη Αυγούστου να μην ενισχυθεί στον άξονα σε ένα γεμάτο και απαιτητικό διάστημα με κρίσιμα ματς μέχρι τον Γενάρη.

Aπό εκεί και πέρα, Οικονόμου-Μάνταλος-Χουλτ-Γαλανόπουλος-Λιβάγια-Μπακασέτας έχουν μπει… δυνατά στην σεζόν και είναι μέλη του κορμού της ΑΕΚ. Ενας κορμός που καλείται να βγάλει το… κάρο από την λάσπη στην κρίσιμη εβδομάδα με ΟΦΗ εκτός, Μπενφίκα εντός και Ολυμπιακό εντός. Μετά από την… διαβολοβδομάδα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα, θα γίνει προσπάθεια να μπει στην ομάδα ο Μπογέ και ο Αλμπάνης, ο Γιαννιώτας να προσαρμοστεί περισσότερο και να πάρουν ανάσες όσοι έχουν «φορτωθεί».

Αναλυτικά ο χρόνος συμμετοχής των 10 του κορμού:

Μπάρκας 9 ματς, 810 λεπτά
Λαμπρόπουλος 9 ματς, 810 λεπτά
Μπακάκης 9 ματς, 765 λεπτά
Σιμόες 8 ματς, 704 λεπτά
Οικονόμου 7 ματς, 630 λεπτά
Μάνταλος 8 ματς, 567 λεπτά
Χουλτ 6 ματς, 540 λεπτά
Γαλανόπουλος 7 ματς, 518 λεπτά
Λιβάγια 8 ματς, 671 λεπτά
Μπακασέτας 7 ματς, 569 ματς

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024