Παρουσία 2.500 φίλων του Ολυμπιακού διεξήχθη η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ένιωθε ότι έπαιζε στο… Καραϊσκάκη.
Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση του ισπανού σέντερ φορ στο instagram, μετά την τέταρτη νίκη των Ερυθρόλευκων σε ισάριθμους αγώνες στη Super League.
«Μία ακόμα νίκη, σαν να παίζαμε στο σπίτι μας με τους οπαδούς μας! Σας ευχαριστούμε όλους! Συνεχίζουμε» έγραψε στα αγγλικά ποστάροντας και μία φωτογραφία του από την αναμέτρηση.
Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του προέδρου της ΕΦΟΑ, Θοδωρή Γκλαβά και θα έχουμε τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα – Το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο In.
Η Euroleague απέσυρε από τα κοινωνικά δίκτυα την ανάρτηση που είχε κάνει με τη φάση του Ναν και του Μπαντιό, την οποία μάλιστα σχολίασε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού.