Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Δυτική Ελλάδα, ο Κατσανιώτης και η επόμενη ημέρα

Η Δυτική Ελλάδα, ο Κατσανιώτης και η επόμενη ημέρα

Ο νυν βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης λαμβάνει ποσοστά πάνω από 65% μεταξύ αυτών που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι και να κοντράρουν τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα

Τελικά οι Περιφερειακές εκλογές, αν κι έχουν δρόμο ακόμη μπροστά τους, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Γιατί υπάρχει πολύ έντονο παρασκήνιο σχετικά με τις υποψηφιότητες ενώ οι κρυφές δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν.

Μαθαίνουμε για παράδειγμα ότι στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία «πετάει» καθώς οι έρευνες που έχουν γίνει εκεί δίνουν μεγάλη νίκη. Αλλά για έναν συγκεκριμένο λόγο: Κι αυτός είναι ο νυν βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης ο οποίος λαμβάνει ποσοστά πάνω από 65% μεταξύ αυτών που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι και να κοντράρουν τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.

Φήμες από την Πάτρα λένε ότι πρόσφατα συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο της ΝΔ και «αποφάσισε» ότι μόνο με τον Κατσανιώτη μπορεί να χτυπήσουν την Περιφέρεια και να την βάψουν «γαλάζια».

Σύμφωνα με την έρευνα ο νυν βουλευτής έχει διείσδυση και στο κέντρο και στο αριστερό ακροατήριο καθώς δεν έχει εκτεθεί σε συγκρούσεις και έριδες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έχθρες σε τοπικό επίπεδο.

Στην πρωτεύουσα της Αχαϊας, ωστόσο, λένε ότι ο Κατσανιώτης είναι από τα στελέχη που θέλει να στηριχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις εθνικές εκλογές για τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης. Νέος σε ηλικία, με δυναμική παρουσία στη Βουλή και με ισχυρό προφίλ σε μια Περιφέρεια κρίσιμη για την εκλογική αναμέτρηση, ο πρόεδρος της ΝΔ μελετά όλα τα ενδεχόμενα, αναλύει τις έρευνες και θα πάρει τις αποφάσεις του καθώς γνωρίζει ότι μπορεί οι Περιφέρειες να πρέπει να κερδηθούν, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι η διακυβέρνηση της χώρας μετά από μεγάλη νίκη της ΝΔ.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024