Μαξίμου κατά Μητσοτάκη για «οικογενειακό σύνδρομο ιδιοκτησίας του κράτους»
Μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ τού πρότεινε θέση διοικητή σε όποια ΔΕΚΟ ή ανεξάρτητη Αρχή ζητήσει
«Ως αποζημίωση στους κομμένους βουλευτές του, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ. Μητσοτάκης τους παραχωρεί «μέρισμα» στο Δημόσιο. Ή όποια ΔΕΚΟ διαλέξουν» σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ τού πρότεινε θέση διοικητή σε όποια ΔΕΚΟ ή ανεξάρτητη Αρχή ζητήσει.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «έτσι δεν αποδεικνύεται μόνο ότι διακατέχεται από το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους. Αλλά και ότι προτίθεται να συνδυάσει τις μαζικές απολύσεις και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους με διορισμούς αρίστων».
«Τζάμπα αγχώνεται πάντως. Δεν θα του δώσει ποτέ ο λαός τη δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους» καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός μάλλον θεωρεί τους αγρότες και συνολικά τους Έλληνες πολίτες λωτοφάγους
- Μπενίν: Απόπειρα πραξικοπήματος – «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», ασφαλής ο πρόεδρος, λέει η κυβέρνηση
- «Ο κόσμος δεν είναι χαζός» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο, τους δικούς του ανθρώπους και τον κιτρινισμό
- Αναστάτωση στο Χίθροου: Επίθεση με σπρέι πιπεριού, αναφορές για τραυματίες – Μια σύλληψη
- Πρωτοφανής επίθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ΕΕ μετά το πρόστιμο στο Χ