Μαξίμου κατά Μητσοτάκη για «οικογενειακό σύνδρομο ιδιοκτησίας του κράτους»
Μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ τού πρότεινε θέση διοικητή σε όποια ΔΕΚΟ ή ανεξάρτητη Αρχή ζητήσει
«Ως αποζημίωση στους κομμένους βουλευτές του, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ. Μητσοτάκης τους παραχωρεί «μέρισμα» στο Δημόσιο. Ή όποια ΔΕΚΟ διαλέξουν» σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ τού πρότεινε θέση διοικητή σε όποια ΔΕΚΟ ή ανεξάρτητη Αρχή ζητήσει.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «έτσι δεν αποδεικνύεται μόνο ότι διακατέχεται από το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους. Αλλά και ότι προτίθεται να συνδυάσει τις μαζικές απολύσεις και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους με διορισμούς αρίστων».
«Τζάμπα αγχώνεται πάντως. Δεν θα του δώσει ποτέ ο λαός τη δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους» καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 2-2: Έδειξε σφυγμό και πάει για την πρόκριση στην Τσεχία
- Γάτες: Θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξεύρεση θεραπείας για κάποιους καρκίνους του μαστού
- Πού φτάνουν οι τιμές στα γραφεία – Deals άνω των 500 εκατ.
- Ανατροπή στο ΟΑΚΑ: 2-1 ο Παναθηναϊκός με γκολ του Τεττέη (vids)
- Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αναπολεί τον έρωτα της με τον αγαπημένο της, Έλβις – «Είδαμε πολλές ταινίες μαζί»
- Κίνα: Η στρατηγική για την κυριαρχία στο παγκόσμιο εμπόριο



