Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς
Με δημόσια τοποθέτησή του
Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, και, όπως είπε ο ίδιος στη «Βεργίνα Τηλεόραση», αύριο Tετάρτη θα καταθέσει τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Ο κ. Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία και ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φωκάς είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα όταν ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τον ίδιο να φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά του κοινοβουλίου σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είχε εκφράσει ομόφωνα την αποδοκιμασία της στο γεγονός αλλά έλαβε υπόψη τη συγγνώμη που ζήτησε ο βουλευτής και δεν του επιβλήθηκε μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.
- Ιράν: Οι αδιάκοπες αντιφάσεις του Τραμπ από την έναρξη του πολέμου
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν μίλησε με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που επιδιώκει ειρηνευτικό ρόλο
- Ιράν: Για μήνυμα Κύπρου μέσω Λιβάνου μη χρήσης των βρετανικών βάσεων, γράφει η Beirut Time
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ