Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασχαλάκης: Δείξαμε την ανωτερότητα μας ως ομάδα

Πασχαλάκης: Δείξαμε την ανωτερότητα μας ως ομάδα

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε ότι είναι ανώτερη από την ΑΕΚ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κράτησε απαραβίαστη την εστία του στη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι ανώτερος από την Ένωση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αλλά και στα παιχνίδια με Άρη (εντός έδρας στο Κύπελλο) και Ολυμπιακό (εκτός για το πρωτάθλημα) που ακολουθούν.

Για το ότι η εστία του έμεινε απαραβίαστη είπε: «Ξεκάθαρα ο πρώτος μας στόχος είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, γιατί από το πρώτο λεπτό έδειξαν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για τα δοκάρια της ΑΕΚ: «Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Υπάρχει συνοχή στην άμυνα, όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Άμα βοήθησα και εγώ από την πλευρά μου, είμαι ευτυχισμένος».

Για το τι σημαίνει η νίκη στο ντέρμπι: «Τρεις βαθμοί και τίποτα παραπάνω. Κάθε εβδομάδα έχουμε τελικούς, πρέπει να διαβούμε ένα πολύ μεγάλο μονοπάτι και να κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό μας».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Είναι δεινός σκόρερ. Βοηθάει την ομάδα τα μέγιστα, είναι επαγγελματίας και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε».

Για την ΑΕΚ: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία. Η δουλειά μας είναι να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουμε το 100%. Σήμερα τα δώσαμε όλα, πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Για την ενέργεια του στο ματς με τον ΟΦΗ: «Οπουδήποτε και να ήμουν, μέσα στην ένταση του παιχνιδιού ότι έγινε, πρέπει στο τέλος να κάνει την κριτική σου και να ζητάς συγγνώμη. Δεν είχα να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Είναι πολύ ωραίο να έρχεται μια οικογένεια να βλέπει ποδόσφαιρο. Αυτό που έδειξα, γιατί φαίνεται ένα απόσπασμα δέκα δευτερολέπτων, δεν ήταν αυτό που έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να δει και ο κόσμος, άλλα πράγματα από εμένα, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και πρέπει να μένουμε στις όμορφες εικόνες».

Για τα ντέρμπι με Άρη και Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Είναι μια διοργάνωση που την βλέπουμε πολύ σοβαρά. Πρέπει να κερδίσουμε την Τετάρτη και να είμαστε σοβαροί. Από αύριο θα κοιτάξουμε το ματς με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός είναι μακριά ακόμη. Αυτή τη στιγμή, κοιτάμε μόνο τον Άρη. Πρέπει να βγούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024