Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος, τουλάχιστον το αρχικό, ανέφερε πως τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο προκλήθηκε μπάχαλο καθώς η ΕΠΟ δεν ε΄χιε λάβει υπόψιν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Έτσι η επιτροπή Κυπέλλου που συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα (24/9) αποφάσισε την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής δύο αγώνων.
Το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός ορίστηκε για τις 02/10/2018 στις 17:30 και το Πανιώνιος – ΑΕΛ ορίστηκε για τις 03/10/2018 την ίδια ώρα.
Όσον αφορά το ΑΕΚ -Λαμία και το αίτημα της ομάδας της Φθιώτιδας για αναβολή του αγώνα, έγινε δεκτό και αναμένουμε τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής.
Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.
1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.