Σκοπό να πραγματοποιήσει την περσινή πορεία πρωταθλητισμού φαίνεται πως έχει η Νάπολι, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Τορίνο με 3-1 και έπιασε έστω και προσωρινά τη Γιουβέντους στην κορυφή.
Με τον Λορένζο Ινσίνιε να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4′ και τον Βέρντι να διπλασιάζει τα τέρματα στο 20′ οι Ναπολιτάνοι πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας «αέρα» δύο τερμάτων.
Αν και ο Μπελότι μείωσε προσωρινά στο 51′ με πέναλτι, ο Ινσίνιε 8 λεπτά αργότερα άνοιξε ξανά τη διαφορά στα δύο τέρματα βάζοντας την «υπογραφή» του στη νίκη της Νάπολι.
Έτσι οι «παρτενοπέι» συνέχισαν το κυνήγι της πρωτοπόρου Γιουβέντους, η οποία δοκιμάζεται το βράδυ της Κυριακής (23/9) στην έδρα της Φροζινόνε.
Η Ξανθή Μισιρλή μίλησε στο «In» για τους στόχους του τμήματος στο ποδόσφαιρο γυναικών του Ολυμπιακού και εξέφρασε το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να αγωνίζεται με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων.