Εγκλωβισμένοι στην κίνηση η οδηγοί στον Κηφισό. «Ουρές» πάνω από από 10 χλμ είναι έχουν σχηματιστεί στην κάθοδο από Κηφισιά προς Αθήνα στην Εθνική Οδό στο ύψος της μεταμόρφωσης το πρωί της Πέμπτης.
Το μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος του σταθμού των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.
Πριν λίγο μετακινήθηκαν τα οχήματα που εμπλέκονταν στο ατύχημα, ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).