Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το σερί και το καλό ρεκόρ

Το σερί και το καλό ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει και στα εφτά επίσημα ματς που έχει δώσει φέτος και θέλει να βρει δίχτυα και στον αγώνα με την Μπέτις

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται το βράδυ της Πέμπτης στην μάχη του Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα του Πειραιά να φιλοξενεί την Μπέτις, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης. Μεγάλο ματς, κάτι παραπάνω από σημαντικό κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του.

Το επισήμανε άλλωστε και στην συνέντευξη Τύπου ο 48χρονος τεχνικός προσθέτοντας βέβαια και τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς απέναντι στον Ολυμπιακό θα βρεθεί μια πολύ καλή ισπανική ομάδα.

Μια ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αρκεί αυτό για να καταλάβει κάποιος πόσο δύσκολη είναι η αποστολή των ερυθρόλευκων το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.

Από την άλλη πλευρά βέβαια θα πρέπει να σταθούμε σε δυο στοιχεία που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρώτο έχει να κάνει με τις επιθετικές επιδόσεις του Ολυμπιακού στα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχουν δώσει οι ερυθρόλευκοι.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό (και φανερώνει και πολλά για το αγωνιστικό προφίλ των πειραιωτών) ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει γκολ και στα εφτά επίσημα ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής. Τέσσερα ευρωπαϊκά και τρία για το πρωτάθλημα.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να βρει δίχτυα και στο όγδοο επίσημο ματς της σεζόν, απέναντι δηλαδή στην Μπέτις. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει πως διαθέτουν έναν εντυπωσιακό πλουραλισμό στο σκοράρισμα, καθώς έχουν βρει γκολ από το δεξί μπακ μέχρι τον σέντερ φορ.

Κι αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζεται ιδανικό για τον προπονητή της ομάδας του λιμανιού, καθώς ο Μαρτίνς βλέπει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί ν’ απειλήσει τους αντίπαλους του με όλη του την εντεκάδα!

Το δεύτερο στοιχείο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό έχει να κάνει με τα εντός έδρας αποτελέσματα του Ολυμπιακού με αντιπάλους ισπανικές ομάδες. Είναι αξιοσημείωτο πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ηττηθεί σε 13 από τα 15 ματς που έχουν δώσει στην Ελλάδα με ισπανικές ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν έξι νίκες, εφτά ισοπαλίες και δύο ήττες.

Όπως προαναφέραμε το ματς του Ολυμπιακού με την Μπέτις θα είναι δύσκολο. Και δεν είναι τυχαίο που ο Μαρτίνς είπε την λέξη «υπομονή» στη συνέντευξη Τύπου. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό από τα ματς με Λουκέρνη και Μπέρνλι, καθώς πρόκειται για αγώνα σε όμιλο. Ασφαλώς και δεν πρόκειται να κριθεί η πρόκριση από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Θα είναι όμως μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη. Αν τα καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στους 32 της διοργάνωσης. Πολύ σημαντικό και αυτό το ξέρουν καλά ο Μαρτίνς και οι παίκτες του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024