Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολα μυρίζουν εκλογές

Ολα μυρίζουν εκλογές

Δίνουν λεφτά στους γιατρούς του ΕΣΥ παρότι δεν τους έχει δικαιώσει το ΣτΕ, ενώ μέχρι τώρα και για χρόνια δεν έδιναν το 50% από τα επιδόματα των ενστόλων

«Μύρισαν» εκλογές, καλέ, μύρισαν εκλογές. Σαν τον πρώτο κρίνο της άνοιξης, σαν το πρώτο γαρίφαλο στ» αφτί, σαν το πρώτο τριαντάφυλλο του Μάη, όλα μυρίζουν εκλογές. Προσέξτε παρακαλώ, χθεσινή, ολόφρεσκη απόδειξη ότι το μυαλό του προέδρου Τσίπρα το τριβελίζουν οι εκλογές και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει.

Εκαναν, λέει, μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να δουν πώς (με ποια διαδικασία δηλαδή) θα  δώσουν στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  τα αναδρομικά που τους χρωστούν – επί τη βάσει της σχετικής (προεκλογικής, δεν θέλω να το ξεχνάτε…) εξαγγελίας Τσίπρα.

Και πάνω εκεί στην κουβέντα, αποφασίστηκε λέει να καταβληθούν «αναδρομικά στους γιατρούς του ΕΣΥ αποδοχές που είχαν περικοπεί» από τα Μνημόνια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024