Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Update: Τaste of Athens: Η γεύση της Αθήνας σε μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Update: Τaste of Athens: Η γεύση της Αθήνας σε μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα

Update

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αιφνίδιας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διεξαγωγή του υπαίθριου γαστρονομικού φεστιβάλ Taste of Athens θα λάβει χώρα από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 02 Οκτωβρίου (σε διπλές τετράωρες ενότητες 12.00-16.00 και 18.30-22.30).

Δεδομένης της παραπάνω μετάθεσης για λόγους ανωτέρας βίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία αλλαγής των εισιτηρίων σας σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες.

Το πρόγραμμα του «Taste of Athens» θα διεξαχθεί κανονικά στις νέες ημερομηνίες, με τα εστιατόρια, τους σεφ και τους καλεσμένους του φεστιβάλ,  προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Όσοι επισκέπτες έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους για την Πέμπτη 27/09 (18:30 -22:30) και τις πρωινές (12.00 – 16.00) ή απογευματινές ενότητες (18:30 -22:30) την Παρασκευή 28/09 έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αλλαγή του εισιτηρίου τους για οποιαδήποτε ενότητα επιθυμούν (12:00 -16:00 ή 18:30 – 22:30) για τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου ή την Τρίτη 02 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετεί κάποια από αυτές τις δύο  ημέρες υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου. Η ακύρωση γίνεται με τους εξής τρόπους:

  • Αν τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα θα πρέπει να γίνει αίτηση ακύρωσης στο support@viva.gr και τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα στην εν λόγω κάρτα.
  • Αν τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με μετρητά από κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να αιτηθούν ακύρωση στο events@toposophy.com, όπου θα αναγράφουν: κωδικό παραγγελίας, ΙΒΑΝ, τράπεζα, δικαιούχο για να τους γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε για τέσσερις ημέρες στο μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Ελλάδος από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 02 Οκτωβρίου.

===========================================================

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει την ελίτ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής μέσα από 12 κορυφαίους σεφ, 12 από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, βραβευμένους σεφ από το εξωτερικό και πολλά παράλληλα events, εγκαινιάζοντας την Αθηναϊκή του εκδοχή σε ένα από τα πιο εμβληματικά Αθηναϊκά spots.

Για τέσσερις ημέρες, από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δώδεκα από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια (κάποια εξ αυτών βραβευμένα με αστέρια Michelin) θα εγκαταστήσουν στα ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια μια pop-up εκδοχή τους, σερβίροντας ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ), ενώ παράλληλα με την εστιατορική δράση μια πληθώρα events θα πλαισιώσουν το καθημερινό πρόγραμμα. Live demos συνταγών απο διάσημους προσκεκλημένους σεφ, ανεπανάληπτες fine drinking εμπειρίες -συμπεριλαμβανομενων και σεμιναρίων που θα πραγματοποιούνται στο corner του World Class Cocktails at Home ώστε οι επισκέπτες να μυηθούν στην τέχνη του bartending και να μάθουν να δημιουργούν τα δικά τους cocktail στο σπίτι-, δραστηριότητες για παιδιά, όλα πλαισιωμένα απο ειδικά ζωντανά μουσικά σετ από το χώρο του φεστιβάλ, καθώς και τη διπλή (29&30/9) εμφάνιση του σπουδαίου αθηναϊκού τζαζ κουαρτέτου TFATFY.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια του φεστιβάλ καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες στο athens.tastefestivals.com

Προπώληση εισιτηρίων από το athens.tastefestivals.com , το viva.gr και από τα ταμεία της εισόδου κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Taste of Athens

27-30 Σεπτεμβρίου 2018

Ξέφωτο (Great Lawn),  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα.

Εισιτήρια

Κάθε ημέρα του φεστιβάλ θα διαθέτει δυο ξεχωριστά τετράωρα σερβιρίσματα: 12:00-16:00 και 18:30 – 22:30. Το κάθε εισιτήριο εξασφαλίζει την είσοδο στο φεστιβάλ για ένα τετράωρο σερβίρισμα και δεν περιλαμβάνει την αγορά των πιάτων από τα εστιατόρια που συμμετέχουν.

Κανονικό Εισιτήριο: 15 € / Εξασφαλίζει πρόσβαση στους χώρους (εκτός του VIP Lounge) του Taste of Athens και ένα welcome drink.

VIP Εισιτήριο: 45€ / Εξασφαλίζει πρόσβαση στους χώρους του Taste of Athens από ξεχωριστή fast lane είσοδο, πρόσβαση στο χώρο του VIP Lounge, ένα welcome champagne & oyster treat, exclusive cocktail bar, special pop-up events, ειδικά happenings από τους χορηγούς της διοργάνωσης και δωρεάν parking.

Για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard ισχύει έκπτωση 20% στην τιμή του εισιτηρίου (Κανονικό: 12 ευρώ, VIP: 36 ευρώ).

Για τα group ισχύουν ειδικές προσφορές ενώ για τα παιδιά έως και 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Τιμές πιάτων εστιατορίων και ποτού

Τα πιάτα στο Taste of Athens κοστίζουν 3, 6, 9 και 12 ευρώ, ενώ τα ποτά/αναψυκτικά από 2 εώς 8 ευρώ και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εισιτηρίου. O επισκέπτης επιλέγει, μέσω της διαδικασίας εξυπηρέτησης self service, όποιο πιάτο ή ποτό θέλει από κάθε εστιατόριο και μπαρ της διοργάνωσης και στη συνέχεια πληρώνει με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του, για να το απολαύσει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Taste of Athens

*Το Taste of Athens είναι ένα cashless event. Τα εστιατόρια και τα μπαρ δεν θα δέχονται μετρητά. Όλες οι πληρωμές εντός της Εκδήλωσης θα πρέπει να γίνονται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα – εκτός των αγορών εισιτηρίων από τα ταμεία της  εισόδου και των αγορών από τα περίπτερα των εκθετών όπου θα υπάρχει η δυνατότητα και για πληρωμή με μετρητά.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024