Πυροσβεστική: Διαψεύδει τη διενέργεια ΕΔΕ κατά πυροσβεστών για αναρτήσεις κατά Καμμένου
Η Πυροσβεστική διαψεύδει δημοσίευμα ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση εναντίον πυροσβεστικών υπαλλήλων
Δημοσίευμα ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση εναντίον πυροσβεστικών υπαλλήλων, διαψεύδει η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: «Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε διενέργεια Ένορκων Διοικητικών Εξετάσεων (Ε.Δ.Ε.) κατά πυροσβεστικών υπαλλήλων και συγκεκριμένα για αναφορές και σχόλια που έγιναν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας όσο και κατά κυβερνητικών στελεχών σε σχέση με τη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, γνωρίζεται ότι ουδεμία Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα αυτό διενεργείται».
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εγκαινιάζει την πρώτη ΛΟΑΤΚΙΑ+ υπηρεσία
- «Έφοδος» του Οργανωμένου Εγκλήματος στις φυλακές Αλικαρνασσού – Τι βρήκαν οι αρχές
- LIVE: ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Πύργος: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Βυτιναίικα
- Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ»
- Γιούργκεν Χάμπερμας: Πέθανε ο «τελευταίος Ευρωπαίος» – Πένθος στην παγκόσμια διανόηση
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
- Αντ. Σαμαράς – Κυρ. Μητσοτάκης: Ανοιχτός πόλεμος σε όλα τα πεδία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442