Το παράδειγμα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θέλουν να ακολουθήσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σημειώνοντας την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Για την τρίτη στροφή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Φάληρο τον Αστέρα Τρίπολης (20:30), ο οποίος έχει πολύ δύσκολο έργο για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.
Νωρίτερα η Ξάνθη αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Παναιτωλικό (16:00), ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λάρισα όπου και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (18:15).
Ο τέταρτος αγώνας της Κυριακής (16/9) θα διεξαχθεί στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Λαμία (19:00).
Δείτε βίντεο με τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε η Άστον Βίλα στο ημίχρονο με τους Τίλεμανς στο 41′ και με τον Μπουέντια στο 45+3′, χάρη στα οποία προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Φράιμπουργκ.
Με ήττα 12-9 από την Μπαρτσελονέτα, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους «8» του Champions League. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς καθώς αμφότεροι έχουν προκριθεί στο final-4.