Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το λάθος του Ζίβκοβιτς κόστισε 2 βαθμούς στην Ξάνθη

Το λάθος του Ζίβκοβιτς κόστισε 2 βαθμούς στην Ξάνθη

Ανώτερη η Ξάνθη, εξαιρετικός ο Κυριακίδης

Η Ξάνθη έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναιτωλικό στην έδρα της, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού Κυριακίδης έκανε μεγάλη εμφάνιση. Θα πρέπει πάντως να σταθεί κάποιος και στο γκολ που πέτυχε ο Παναιτωλικός, το οποίο ήταν δώρο του Ζίφκοβιτς.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πολύ μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να προηγηθούν στο 21′.

Ο γκολκίπερ της ομάδας της Θράκης έκανε τεράστιο λάθος, δίνοντας… πάσα στον Μοράρ και ο παίκτης του Παναιτωλικού δεν είπε όχι στο «δώρο» ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει και οι γηπεδούχοι πίεσαν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Δεν χωρά αμφιβολία πως η ομάδα του Ράσταβατς έκανε ότι μπορούσε για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Η Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, όταν ο Μπαξεβανίδης έκανε την σέντρα και ο Μιχάι έκοψε την μπάλα με το χέρι.

Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Γέντρισεκ έκανε το 1-1 για την Ξάνθη στο 41′.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι το ματς παίχτηκε στο μισό γήπεδο στο δεύτερο 45λεπτο, με τους Θρακιώτες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ.

Η Ξάνθη έχασε πολλές ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι στην κεφαλιά του Λισγάρα στο 57′, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Κυριακίδης πραγματοποίησε πολλές καλές αποκρούσεις.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στο 90′ έχασε μεγάλη ευκαιρία και ο Παναιτωλικός, καθώς ο Ζίφκοβιτς έκανε εξαιρετική απόκρουση σε τετ α τετ με τον Καμαρά.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Καμαρά, Κασάδο, Σιλά, Τζέντρισεκ, Λισγάρας, Κικέ, Σαρπόνγκ (60′ Σαρπόνγκ), Καντά, Κοβάσεβιτς (79′ Ντε Λούκας), Μπαξεβανίδης.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Αργκους, Τσοκάνης, Ερικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ουίλιαν (81′ Λουσέρο), Μάνα (46′ Λιάβας), Μοράρ (87′ Καμαρά).

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024