Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Vogue Οκτωβρίου φιλοξενεί την «νέα» Lady Gaga

H Vogue Οκτωβρίου φιλοξενεί την «νέα» Lady Gaga

«Έχουν αλλάξει πολλά» παραδέχεται

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, η Αμερικανική έκδοση του περιοδικού Vogue, ανακοίνωσε την Lady Gaga σαν την πρωταγωνίστρια στο καινούργιο της εξώφυλλο. Για τον μήνα Οκτώβρη, η διάσημη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός θα δώσει το στίγμα της για τρίτη φορά στις σελίδες του περιοδικού.

Στο εξώφυλλο, φωτογραφημένο από το δίδυμο Inez and Vinoodh, η τραγουδίστρια εμφανίζεται πολύ διαφορετική από ότι συνήθως. Ντυμένη με μια μακριά τουαλέτα από τον οίκο Brandon Maxwell και σκουλαρίκια Ana Khouri ποζάρει στο φως της ημέρας με ξανθά μαλλιά και ήρεμο βλέμμα. Έκπληξη προκαλεί η εμφάνιση της καθώς σε αυτό το τεύχος βλέπουμε μια διαφορετική πλευράς της. Πιο απλή, σικ και ευάλωτη χωρίς έντονο μακιγιάζ και εκκεντρικές δημιουργίες η Lady Gaga φαίνεται πως ωρίμασε και… ησύχασε.

 

Οι σελίδες, επιμέλειας του Tonne Goodman, αποκαλύπτουν μια νέα εκδοχή της τραγουδίστριας και της ηθοποιού, που ήταν κάποτε γνωστή για την εκκεντρικότητα της. Για την φωτογράφηση:  ξαπλώνει σε μπανιέρα, σε μια κουβέρτα για πικνίκ και στέκεται στα παρασκήνια, χαμογελάει σε μία ημίγυμνη λήψη με ένα καπέλο της Eugenia Kim. Η ηρεμία και η λάμψη του παλιού Χόλιγουντ, που έχει υιοθετήσει τελευταία, έρχεται και στο κόκκινο χαλί που δούλεψε για την πρόσφατη περιοδεία της νέας της ταινίας, φορώντας ρούχα από τους Valentino Couture, Alaïa, Armani Privé και Ralph & Russo Couture. Μάλιστα έκανε και ντεμπούτο για τα επερχόμενα σχέδια τσαντών του Hedi Slimane για τον οίκο Celine.

 

Στην συνοδευτική συνέντευξη του Jonathan Van Meter, η Gaga συζητά την καριέρα της την τελευταία δεκαετία, ανοίγεται  για τον χρόνιο πόνο που βιώνει από την ινομυαλγία και, φυσικά, για την συνεργασία της με τον Bradley Cooper για την επικείμενη ταινία τους.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024