Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Planet of Zeus στο Ξέφωτο του Νιάρχος

Οι Planet of Zeus στο Ξέφωτο του Νιάρχος

Το πρώτο τους μεγάλο open-air live ως headliners

Στις 22 Σεπτεμβρίου η σειρά συναυλιών Parklife του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται τους Planet of Zeus, ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς έχει επηρεάσει όσο κανένα άλλο την ελληνική hard rock σκηνή.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους, οι Planet of Zeus ετοιμάζονται για το πρώτο τους μεγάλο open-air live ως headliners στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας το κοινό σε μια εκρηκτική βραδιά. Πρόκειται για ένα μονοήμερο φεστιβάλ το οποίο επιμελήθηκαν οι ίδιοι, στα πρότυπα του θρυλικού «All tomorrow’s parties», του οποίου το lineup διαμόρφωνε ο εκάστοτε headline καλλιτέχνης. Η βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα ξεκινήσει στις 18.00 με τους Tuber,  Whereswilder και Supersoul, τρία συγκροτήματα που οι ίδιοι οι Planet of Zeus συγκαταλέγουν στα καλύτερα παραδείγματα της πανευρωπαϊκά πλέον αναγνωρισμένης ελληνικής rock σκηνής.

Οι Planet of Zeus, δηλαδή οι  Μπάμπης Παπανικολάου (φωνητικά/κιθάρα), Στέλιος Προβής (κιθάρα), Γιάννης Βράζος (μπάσο) και Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (ντραμς), είναι μαζί από το 2000 και από τότε παίζουν ζωντανά όπου μπορούν, από σπίτια μέχρι στάδια. Έχουν κάνει πέντε πανευρωπαϊκές περιοδείες και έχουν εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ, όπως το Bloodstock, αλλά και ως support group στην περιοδεία των Clutch το 2015. Οι ωμές, ειλικρινείς και συνεχώς εξελισσόμενες ζωντανές εμφανίσεις τους, τους έχουν εξασφαλίσει ένα πιστό σκληροπυρηνικό κοινό που ξεπερνά τα γεωγραφικά όρια της χώρας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024